0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товару: 1926065092
SALE -12%
Артикул:
1926065092
Виробники
BOSHLEO
Наявність:
5939 грн.5226 грн.
Оплата: при отриманні на картку банку, розстрочка, банківський переказ для фіз. та юр. осіб з ПДВ
Доставка: Нова Пошта.
Повернення товару: у вас є 14 днів, щоб повернути або обміняти товар.
Генератор бензиновий BOSHLEO BR-950AL - підходящий варіант для тих, хто шукає однофазну модель для аварійного постачання електрики в ситуаціях відсутності електромережі. Його часто купують для заміських будинків, дач, котеджів, особистого господарства тощо. До цього бензинового генератора можна підключати побутові електроприлади. Його номінальна потужність становить 600Вт, при цьому агрегат виробляє якісну електрику 220 В. 

BR950-AL оснащений двотактним бензиновим двигуном, що працює на АІ-92; АІ-95 бензині. Він має потужність 1 к.с і має повітряне охолодження. Ємність бака для палива - 3,5 л. Обмотка генератора BR-950AL - алюмінієва. Контролювати напругу можна за допомогою простого вольтметра, розташованого на передній панелі корпусу. 

Генератор бензиновий BOSHLEO BR-950ALL легко запускається в роботу стандартним ручним стартером. Конструкція корпусу агрегата має надійну раму з міцних металевих труб. Це забезпечує надійний захист генератора. Компактні розміри і невелика вага полегшують транспортування і переміщення бензинового генератора, роблять його положення стійким на будь-якій місцевості.
Відгуків: 0
You can leave a review about a product only after you have purchased it. This is how we form an honest rating.

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.