Tramontina Master 24609/086 — кухонний ніж для м'яса Він чудово справляється зі своїми завданнями на кухні, зручний у роботі та виготовлений з якісних матеріалів. З ножами Tramontina серії Master більше гігієни та безпеки у приготуванні їжі, т.к. Антибактеріальний ефект триває так само довго, як життя самого ножа. У ножів серії Master зручна масивна та ергономічна рукоять для комфортного та безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.
Леза виготовлена з нержавіючої сталі DIN 1.4110 (13-15% Cr Хром, 0,5-0,8% Молібден, max 0,55% Вуглець). Ножі серії Master мають ідеальну V-подібну форму заточування леза, що гарантує точне та акуратне нарізування навіть після тривалого використання. Твердість сталі становить 54-56 HRC.
Довжина леза — 152 мм. Товщина леза — 2 мм.
Рукоятка виконана із пластику, завдяки цьому ручка зручна в користуванні та зручно сидить у руці.
Виробник ножа, фірма Tramontina — світовий лідер у виробництві товарів для кухні. Потужність виробництва знаходиться в Бразилії.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.
