0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товару: 1650779311
Spring Sale -7%
Новинка
Артикул:
1650779311
Виробники
Brizoll
Наявність:
В наявності
6940 грн.6440 грн.
Оплата: при отриманні на картку банку, розстрочка, банківський переказ для фіз. та юр. осіб
Доставка: Нова Пошта.
Повернення товару: у вас є 14 днів, щоб повернути або обміняти товар.

Козан чавунний на 12 л з чавунною кришкою-сковородою та пічкою в комплекті (піч Ø400 мм, 3 мм стінки, знімні ніжки, без димоходу)

У даному комплекті йде чавунний казан на 12 л ТМ "Бризол", "Brizoll" з чавунною кришкою-сковородою (кришку можна укомплектувати іншу - гриль або звичайну)

Характеристики Печі:

  • Призначення: піч під казан
  • Товщина металу: 3 мм
  • Країна виробник Україна
  • Тип палива: Деревне вугілля, дрова
  • Конструкція: Цілісна
  • Ніжки: розбірні
  • Форма: Кругла
  • Матеріал корпусу: Сталь< /li>
  • Покриття корпусу: Жаростійка фарба
  • Комплектація кришкою: Ні
  • Вбудований термометр: Не передбачено
  • Колір: Чорний
  • Діаметр: 400 мм

Габаритні розміри Печі:

  • Ширина: 540 мм
  • Висота: 650 мм
  • Вага: 18 кг

 

Характеристики Казана:

  • Матеріал: чавун
  • Об'єм: 12 л
  • Товщина стінок: 3,8 мм
  • Товщина дна: 4.5 мм
  • Вага: 10,25 кг

Переваги Казана:

  • Безпечний та екологічно чистий посуд
  • Має природним антипригарним покриттям
  • Має необмежений термін експлуатації
  • Підходить для всіх видів плит

Опис до Казану:     Великий азіатський чавунний казан ТМ BRIZOLL ємністю 12 л. З кришкою сковорідкою (на фото). Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.

      Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, особливо смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
      Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі. Як підготувати чавунний посуд  до першого використання?

  1. Помийте казан у теплій воді з м'яким миючим засобом.
  2. Протріть насухо.
  3. Поставте казан на грубку< /li>
  4. Насипте в казан сіль (500-700 г), і прожарите 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
  5. Поступово колір казана буде змінюватися на світліший, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
  6. Зніміть казан з печі і дайте охолонути, потім сполосніть водою. ).

Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:

- Не залишайте в ньому їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Тримайте посуд лише у сухому місці.

      Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утвориться стійке природне антипригарне покриття, і посуду не буде потрібно постійно обробляти маслом.

Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, при отриманні Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядати отриманий посуд. - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З обох боків, перевіряти її комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти або, при адресній доставці, - не відпускаючи кур'єра!

Відгуків: 0
You can leave a review about a product only after you have purchased it. This is how we form an honest rating.

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.