М'ясорубка Adler AD 4813 з овочерізкою
Електрична м'ясорубка ADLER AD 4813 - один з тих пристроїв, без яких складно уявити легке і приємне приготування їжі. Головним чином тому, що це обладнання корисне для обробки, наприклад, ковбас та м'ясного фаршу, а також горіхів, овочів та фруктів.
Представлена нами м'ясорубка перемелювала до 1 кг м'яса за хвилину, що дозволяє одночасно приготувати кілька страв або вечерю на велику родину. Машина комплектується трьома ситами з нержавіючої сталі, які дозволяють отримувати м'ясо різної консистенції:
- сито 3 мм – найкраще підходить для подрібнення м'яса в паштети та фарші, виходить ідеально однорідна консистенція;
- сито 5 мм - для переробки м'яса у фарш, котлети, тефтелі чи начинку для млинців чи вареників, де консистенція не нагадує паштет;
- сито 7 мм – ідеально підходить для виробництва ковбас та подрібнення потрухів.
Овочерізка з трьома лезами полегшить приготування салату до вечері, адже з неї вийде тонка або товста стружка, або скибочки овочів, які ідеально підходять для запіканки.
Також у комплекті з машиною йде насадка м'ясника для виробництва ковбас та насадка кебабе, що дозволяє відчути себе професійним кухарем та подбати про здорове харчування сім'ї.
Крім подрібнювального вузла №5, сита, слайсера та насадок, у прилад вбудований відсік для зберігання приладдя, що полегшить їхнє зручне зберігання в одному місці. Верстат простий у складанні, а поперечний ніж із нержавіючої сталі гарантує довгі роки безвідмовної роботи.
Максимальна потужність пристрою становить 2000 Вт, а це означає, що ви зможете швидко і ефективно перемолоти навіть велику кількість м'яса за більш короткий час, ніж це було б у випадку з традиційною м'ясорубкою без електроприводу.
Корпус із нержавіючої сталі надає пристрою стильного вигляду та дозволяє легко чистити виріб після використання.
Характеристики м'ясорубки Adler AD 4813:
- Продуктивність: 1,0 кг/хв.
- Корпус із нержавіючої сталі
- 3 сітчасті фільтри з нержавіючої сталі:
- діаметр отвору 3 мм - дрібний помел сіткою до досить щільної однорідної консистенції. Ідеально підходить для начинки та паштету.
- діаметр отвору 5 мм - отвори середнього помелу для котлет з фаршу, бургерів, тюфтель і начинок для вареників, млинців і коржів. За допомогою цього сита ви можете подрібнювати овочі, твердий сир і навіть горіхи.
- Отвори діаметром 7 мм – товсті петлі для подрібнення м'яса з чіткою структурою. Сито призначене для виробництва ковбас та потрухів.
- Насадка для ковбаси
- Кебаб насадка
- Поперечний ніж із нержавіючої сталі
- Овочерізка з 3 лезами:
- тонка стружка,
- товста стружка,
- скибочки
- Вбудоване сховище для аксесуарів
- Максимальна потужність: 2000 Вт
- Потужність: 600 Вт
- Довжина шнура живлення: 102 см
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь/Абс-пластик
- Електроживлення: 220-240В 50/60 Гц
- Розміри корпусу без аксесуарів: 28,0 х 19,5 х 16,5 см.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.