
Кавоварки А-плюс виготовлені з литого алюмінію. Кавоварка складається з двох з'єднаних між собою ємностей і має алюмінієвий фільтр-перколятор, який зберігає аромат кави. Зручна ручка виконана із міцного бакеліту.
Дана модель гранично проста у використанні, в ній відсутні рухомі частини та нагрівальні елементи, тому в ній нема чого ламатися. Гейзерні кавоварки є найпопулярнішими у світі і дозволяють приготувати ароматну каву за лічені хвилини. Основний принцип дії гейзерної кавоварки полягає в тому, що напій заварюється шляхом проходження гарячої води через шар меленої кави. Закипаючи, вода починає випаровуватися і перетворюється на пару. Надлишковий тиск пари в нижній частині кавоварки видавлює гарячу воду через мелену каву і за аналогією гейзера потрапляє у верхній відсік, де й збирається у готову каву. Час приготування кави у гейзерній кавоварці становить приблизно 5 хвилин. Кавоварку можна використовувати на всіх типах плит, крім індукційних. Особливості:
· Тип: кавоварка;
· Вид: гейзерна;
· | : 22 см;
· Діаметр основи: 10 см.
Інструкція з експлуатації гейзерної кавоварки (принцип роботи гейзерної кавоварки): Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана. Вставте воронкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою. Використовуйте каву середнього та великого помелу. Фортеця кави можна регулювати кількістю меленої кави, що засипається у лійкоподібний фільтр. Поставте кавоварку на середній вогонь і дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) зі стовпчика. Коли каву наповнить ємність верхньої частини, зніміть кавоварку з вогню. Не торкайтеся гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою.
Поради щодо догляду за кавоваркою:
· Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні зношуються частини. Не утрамбовуйте каву у фільтрі. Або суміш середнього та великого помелу в рівних частках. Тоді напій виходить ароматнішим. Перколятор дозволяє заварювати не тільки каву, а й чай та трав'яні збори за тією ж технологією. Всі частини кавоварки, що контактують з кавою, слід мити після використання з миючим засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кави згодом домішуватиметься смак прогорклого жиру та накипу.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.