













Козан чавунний на 12 л з чавунною кришкою-сковородою та пічкою в комплекті (піч Ø400 мм, 3 мм стінки, знімні ніжки, без димоходу)
У даному комплекті йде чавунний казан на 12 л ТМ "Бризол", "Brizoll" з чавунною кришкою-сковородою (кришку можна укомплектувати іншу - гриль або звичайну)
Характеристики Печі:
- Призначення: піч під казан
- Товщина металу: 3 мм
- Країна виробник Україна
- Тип палива: Деревне вугілля, дрова
- Конструкція: Цілісна
- Ніжки: розбірні
- Форма: Кругла
- Матеріал корпусу: Сталь< /li>
- Покриття корпусу: Жаростійка фарба
- Комплектація кришкою: Ні
- Вбудований термометр: Не передбачено
- Колір: Чорний
- Діаметр: 400 мм
Габаритні розміри Печі:
- Ширина: 540 мм
- Висота: 650 мм
- Вага: 18 кг
Характеристики Казана:
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина стінок: 3,8 мм
- Товщина дна: 4.5 мм
- Вага: 10,25 кг
Переваги Казана:
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має природним антипригарним покриттям
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх видів плит
Опис до Казану:
Великий азіатський чавунний казан ТМ BRIZOLL ємністю 12 л. З кришкою сковорідкою (на фото). Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, особливо смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі. Як підготувати чавунний посуд до першого використання?
- Помийте казан у теплій воді з м'яким миючим засобом.
- Протріть насухо.
- Поставте казан на грубку< /li>
- Насипте в казан сіль (500-700 г), і прожарите 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір казана буде змінюватися на світліший, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Зніміть казан з печі і дайте охолонути, потім сполосніть водою. ).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ньому їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Тримайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утвориться стійке природне антипригарне покриття, і посуду не буде потрібно постійно обробляти маслом.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, при отриманні Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядати отриманий посуд. - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З обох боків, перевіряти її комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти або, при адресній доставці, - не відпускаючи кур'єра!
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.