







Сублімація - це абсолютно новий напрямок у харчуванні, адже цю технологію використовували лише для приготування їжі для астронавтів. Що таке сам процес сублімації? Спочатку це глибока заморозка продуктів. Далі у вакуумному сушінні відбувається виморожування вологи. Такий продукт, не втрачаючи свого природного смаку, стає вдесятеро легшим, а вологість його при цьому не перевищує 8%. Сублімовані продукти зберігають смак, колір та всі свої корисні властивості. Вони не мають ані консервантів, ані барвників. І в цьому їхня головна відмінність від інших продуктів швидкого приготування.
Сублімовані продукти підходять для формування дієтичного столу.
Якщо Вам необхідний легкий, але при цьому поживний і ситний продукт - відмінним вибором стане кус-кус з овочами. Сублімована каша кус-кус із овочами стане ідеальним продуктом харчування для вегетаріанців, спортсменів, людей, які займаються фізичними навантаженнями, старих та дітей, адже кус-кус майже повністю складається зі складних вуглеводів – основного джерела енергії в нашому організмі.
>
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.