Фермент «Мейто» натуральний, рослинного походження (вирощується на висівках пшениці), використовується для згортання молока.
Фермент (реннін) «Мейто» для згортання молока – незамінний компонент при виробництві всіх видів сиру!
Опис:
Препарат натурального рослинного походження, без участі генномодифікованих організмів (отриманий внаслідок бродіння грибкових культур, шляхом вирощування на висівках пшениці). Апробований, в наявності всі сертифікати та висновки.
Упаковка: Металеві банки містять поліетиленовий герметично закритий пакет зі 100гр нетто ферменту «Мейто», вимірювальну ложку номіналом 1гр для зручності розрахунку внесення в молочну ванну для будь-якого номіналу зберігання після розкриття герметичного пакета.
Термін зберігання 3 роки.
Дозування: рекомендоване дозування 4,5-7 гр на 1т молока.
Дозування залежить від сезонної якості молока.
Країна виробник: Японія
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.