Склад м'яса телятині є найменш жирним. Навіть м'ясо молочних ягнят містить більше жирової тканини! Телятина є корисною, в організм практично не надходить і холестерин, завдяки чому вона часто є єдиним дозволеним до вживання видом м'яса для хворих на атеросклероз. До речі, таким поєднанням м'якості та ніжності з відсутністю жиру не може бути жодне м'ясо, на планеті Земля.
Склад:
Яловичина (~87%), жир (~10%), лук (~1.33%), сiль (~1.33%), мелений чорний перець, лавровий лист.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту, не менше ніж: білки - 16,8 г, жири - 17,0 г, вуглеводи - 0,2 г. Енергетична цінність на 100 г продукту, не менше ніж 220 ккал (92 ). Термін придатності 4 роки, дата виготовлення зазначена на кришці. Умови зберігання: за температури від 0 °С до +20 °С та відносної вологості < 75%. Відкриту банку зберігати при температурі: 0 °С - 6 °С до 10 діб, не більше ніж термін придатності. Вес - 3,23 Ньютона (±10%).
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.