М'ясо курки включає у собі багато білка та амінокислот. Калорійність його на порядок менша, ніж калорійність інших видів м'яса (приблизно 190 ккал залежно від того, про яку частину тушки йдеться). Курятину активно включають до складу дієтичних страв, та в меню правильного харчування. Склад: М'ясо | ">курки (~87%), жир (~10%), лук (~1.33%), сiль (~1.33%), мелений чорний перець, лавровий лист.
Питівна (пищева) цiннiсть на 100 г продукту, не менше ніж: білки - 18,2 г, жири - 18,4 г, вуглеводи - 0,7 г. Енергетична цінність на 100 г продукту, не менше ніж 241 ккал (1008 кДж). Термін придатності 2 роки, дата виготовлення зазначена на кришці. Умови зберігання: за температури від 0 °С до +20 °С та відносної вологості < 75%. Відкриту банку зберігати при температурі: 0 °С - 6 °С до 10 діб, не більше ніж термін придатності. Вес - 3,23 Ньютона (±10%).
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.