0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товару: KM 6502
ВИГОДА -16%
Новинка
Артикул:
KM 6502
Виробники
Kamille
Наявність:
В наявності
2500 грн.2100 грн.
Оплата: при отриманні на картку банку, розстрочка, банківський переказ для фіз. та юр. осіб з ПДВ
Доставка: Нова Пошта.
Повернення товару: у вас є 14 днів, щоб повернути або обміняти товар.
6502 Ковбаса писака ГОРИЗОНТАЛЬНО Kamille, 3 кг Ковбаса наповнювач 3 кг недорогий, дуже зручний і простий у використанні ковбаси наповнювач для домашньої кухні сосисок, сардельок і сосисок. Горизонтальний ковбасний шприц найкращий в домашніх умовах. Він стійкий, має зручне кріплення, додатковий кріпильний елемент являє собою затиск, який дозволяє самостійно, практично без будь-якої допомоги, підтримка ковбасної оболонки під час заповнення. З його допомогою ви можете легко і швидко заповнити ковбасні оболонки майже всіх калібрів і типів із заповненням. В процесі фаршу, м'ясний фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути відвар набряки. Дозволяє зберегти структуру фаршу, на відміну від м'ясорубки. Шприц по горизонталі додається і займає мало місця на столі. Гомілка - поставляється у вигляді присоски, який надійно кріпиться шприц до поверхні столу. Насадки підходять основні типи натуральних ковбасних оболонок, доступних на ринку. За допомогою шприца, це швидко і легко. Горизонтальний шприц зручний в кріпленнях і ідеально підходять для набивання ковбас, сардельок і сосисок. Характеристики: Матеріал корпусу: нержавіюча сталь Сопло матеріал: силікон Діаметр форсунок: 15; 19; 22; 25 мм Механізм приводу: ручний Тип завантаження: горизонтальний Обсяг: 3 кг фаршу Вага: 2,7 кг Комплектація: ковбаса шприц 4 силіконові наконечники з діаметром: 15, 19, 22, 25 мм інструкція упаковка: коробка завод Набір легко чистити і мити в посудомийній машині. Європейська якість! Міцну основу з двома затискачів затягнуті гарантує, що основний продукт надійно прикріплений до стільниці. Продукт призначений для контакту з харчовими продуктами. Увага! Наповнювач повинен бути ретельно промитої і поширення на внутрішній стороні з чайною ложкою рослинного масла перед кожним використанням. Це необхідно для забезпечення належного функціонування поршня і продовжити термін служби пристрою. Як працювати з ковбасним шприцом: матеріал приготовленої ковбаси м'ясо щільно в циліндричний корпус з ковбасного шприца; прикріпити сопло (Тарс), відповідний діаметру ковбасної оболонки на дзвоні тіла; тягнути підготовлену оболонку над куксою; шляхом обертання ручки ковбасного шприца, поступово заповнити ковбасної оболонки фаршем; коли фарш входить, ковбасна оболонка буде рухатися вперед; зав'яжіть вузол на кінці ковбасної оболонки з використанням ковбаси шпагатом; продовжуючи перетворити ковбасу наповнювач приводу ручки, ви можете легко заповнити всю ковбасної оболонки фаршем; зв'язати його з ковбасою шпагатом в міру необхідності, щоб дати вашій ковбаси естетичний і акуратний зовнішній вигляд Догляд: промити і висушити після використання збирати сухий
Відгуків: 0
You can leave a review about a product only after you have purchased it. This is how we form an honest rating.

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.