Новинка
Термометр цифровий для запікання м'яса від -40 до +150 С.
За допомогою цього цифрового термометра можна контролювати температуру різних страв, що виготовляються з додаванням м'яса. Їм нескладно користуватися. Необхідно просто помістити щуп у найбільший шматок м'яса, щоб визначити його температуру. Потрібно стежити, щоб щуп не торкався кістки, інакше показник буде неточним. Діаметр: 2,5 см. Матеріал щупа: нержавіюча сталь. Цифровий індикатор температури. Ручне перемикання. Передбачено наявність трьох кнопок: Вкл/Вимк, С/F, 'Вимірювання'. У комплекті йде футляр із затискачем.
Відгуків: 0
Відгуків про цей товар ще не було.
Питань: 0
Немає запитань про цей товар.