













Комплект: Котел чавунний узбецький на 12 л з чавунною кришкою-сковородою та пічкою (піч Ø400 мм, 3 мм стінки, знімні ніжки, з димоходом)
У даному комплекті йде чавунний казан на 12 л ТМ "Наша Майстерня", "Maysternya" з чавунною кришкою-сковородою.
Характеристики Печі:
- Призначення: Пекти під казан
- Товщина металу: 3 мм
- Країна виробник Україна
- Тип палива: Деревне вугілля, дрова
- Конструкція: Цілісна
- Ніжки: Розбірні
- Форма: Кругла
- Матеріал корпусу: Сталь
- Покриття корпуса: Жаростійка фарба
- Комплектація кришкою: Ні
- Вбудований термометр: Не передбачено
- Колір: Чорний
- Діаметр: 400 мм li>
Габаритні розміри Печі:
- Ширина: 540 мм
- Висота: 650 мм < li>Вага: 20 кг
Характеристики Казана:
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина дна: 8 мм
- Товщина стінки: 6 мм
- Вага: 13 кг
< strong>Переваги Казану:
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх видів плит
Опис до Казану:
Великий узбецький чавунний казан ТМ "Наша Майстерня" на 12 л з кришкою сковорідкою (як на фото) призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, особливо смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі. Як підготувати чавунний посуд до першого використання?
-
Помийте казан у теплій воді з м'яким миючим засобом.
-
Протріть насухо.
-
Поставте казан на піч
-
Насипте в казан сіль (500-800 г), і прожаріть 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
-
Поступово колір казана буде змінюватися на світліший, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
-
Зніміть казан, дайте охолонути і сполосніть його водою. Висушіть казан на печі і повністю змастіть олією.
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ньому їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Тримайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утвориться стійке природне антипригарне покриття, і посуду не буде потрібно постійно обробляти маслом.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, при отриманні Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядати отриманий посуд. - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З обох боків, перевіряти її комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти або, при адресній доставці, - не відпускаючи кур'єра!
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.