0
0

Ваш кошик порожній :(
Код товару: hub_np2_1235
Артикул:
hub_np2_1235
Виробники
Noisy
Наявність:
В наявності
309 грн.
Оплата: при отриманні на картку банку, розстрочка, банківський переказ для фіз. та юр. осіб
Доставка: Нова Пошта.
Повернення товару: у вас є 14 днів, щоб повернути або обміняти товар.

Харчовий термометр для вимірювання температури рідких, сипких та напівтвердих середовищ методом занурення щупа-голки у вимірюване середовище, у тому числі й продуктах харчування. Дозволяє проводити виміри як усередині, так і на поверхні. Даний електронний термометр незамінний і в лабораторії для вимірювання температури різних речовин, контролю продуктів харчування при зберіганні, доставці та приготуванні, контролю систем теплопостачання та кондиціювання. Також він знайшов своє застосування у фармацевтичній промисловості та сільському господарстві.

Електронний термометр з щупом TP101 може бути використаний:
- в кулінарії;
- на кухні; у лабораторіях;
- у промисловості;
- при приготуванні карамелі;
- при виготовленні спирту, пива та інших алкогольних напоїв;
- при виготовленні сиру, йогурту та інших молочних продуктів;
- при підігріванні дитячого харчування;
- для визначення температури води в ємності та проточної води;
- для визначення температури навколишнього середовища;
- при запіканні м'яса, курки, риби, картоплі та інших продуктів харчування;
- для приготування шашлику, барбекю, стейків;
- для вимірювання температури ґрунту;

Технічні характеристики харчового термометра:

- Широкий спектр застосування.
- Датчик з нержавіючої сталі.
- Широкий діапазон робочих температур від -50°С до 300°С (58° F до 572 ° F).
- Пер вимкнення між °C і °F.
- Автоматичне вимикання після 15 хвилин роботи.
- Індикатор низького заряду батареї.
- Пам'ять попереднього вимірювання.

У комплекті:< br/>- Термометр TP101
- Тубус - для зберігання

Відгуків: 0
You can leave a review about a product only after you have purchased it. This is how we form an honest rating.

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.